Victory Games Strona Główna Victory Games
Dobre gry freeware i shareware

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
2010 - na co czekacie ?
Autor Wiadomość
Pingwin 

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2010-01-30, 21:58   2010 - na co czekacie ?

Na co czekacie w tym roku ? Zapowiada się bardzo ciekawie....w każdej kategorii będzie coś nowego [nie mówię o sequelach] lub właśnie sequele lecz starych, dobrych gier. Lista moich paru:

Need For Speed Online
Będzie to darmowa gra na silniku z Carbona/Most Wanted. Tak samo będzie to hybryda miast z tych dwóch części. W Azji grają w nią już ładne parę miesięcy...kiedy trafi na nasz rynek ? Zapowiadane na ten rok...czekamy.

FIFA 11 & FIFA Online
Tak, możecie mnie nawet powiesić, ale czekam na FIFĘ 11. Ale najpierw zacznę od tej drugiej gry, mianowicie FIFA Online. Podobnie jak z NfS: Online, FIFA Online 2 [starsza wersja Fify Online] jest dostępna w Azji od nawet paru lat już [silnik z Fify 06]. Najwyraźniej nie przeszła i EA zapowiedziało nową wersję na silniku Fify 10 [ma być sporo zmian]. A co z Fifą 11 ? Otóż przy zapowiedzi Fify Online, Adrian Blunt [producent serii] powiedział, że EA ma plany co do wersji PC przyszłej części. Jakie ? Tego jestem ciekaw...

Kane & Lynch 2: Dog Days
W Dead Men grało mi się bardzo przyjemnie. Filmowa akcja [dialogi między bohaterami, sporo przerwyników filmowych], dużo tej akcji...po prostu bardzo dobry shooter. Sporo piszą w Internecie, że Dog Days, może być czarnym koniem najlepszej gry tego roku.

F1 2010
Pierwszy od niemal 10 lat symulator Formuły 1 [nie dotyczy modów do rFactor czy starych wersji F1 od EA]. Za wiele o niej jeszcze nie wiadomo, prócz tego, że oczywiście ma licencje od FIA oraz będzie na silniku EGO znanym z GRIDa czy DiRT'a [2].

Battlefield: Bad Company 2
Pamiętam jak ślinka mi ciekła gdy oglądałem gameplaye z BC z PS3/X360. Marzyłem, żeby tak gra pojawiłą się na PC. I oto nadchodzi...obecnie jest już masa gameplayów i wszystkiego, które potwierdzają - ta gra będzie hitem! Ale czy pobije w multi [o czym bez przerwy się rozmawia] nowe Call of Duty ? Do premiery ledwie ponad miesiąc...

Dead Space 2
Pierwsza część miała być, według EA, najstraszniejszą grą w historii. Czy była...ciężko mi ocenić. W survival horrory mało grałem, liznąłem nieco Silent Hilla czy Resident Evil...i obie gry na pewno idą na niższą półkę. A sama gra, cholernie wciągnęła.

Aliens vs Predator
Taak, to w tą grę grało się jeszcze przed Medal of Honor [mowa o FPSach]. Oryginalna i jedyna w swoim rodzaju....teraz porządnie odświeżona. Jedna z najbardziej wyczekiwanych przeze mnie!

I to chyba tyle....jest od groma innych gier, np. StarCraft II, Star Wars: The Old Republic, Assassin's Creed 2, Mafia II, Call of Duty nowe, Wiedźmin 2 , ale...po prostu mnie tak nie ciągną [lub jeszcze mało wiadomo, jak o CoD. Jakie są wasze oczekiwania ?
Ostatnio zmieniony przez Pingwin 2010-02-01, 00:02, w całości zmieniany 2 razy  

bomberman 

Wysłany: 2010-01-30, 22:52   

Ja czekam na T4efa- kolejną część serii gier, której nie muszę chyba nikomu przedstawiać.

Ice4sugar 

Wysłany: 2010-02-02, 14:30   

La czekam na Aliens vs Predator, Mabinogi Heroes po Angielsku i jeszcze na Huxleya.

zbysheck 

Wysłany: 2010-02-20, 13:01   

Lego Harry Potter :)

ultraphaze 

Wysłany: 2010-02-26, 00:11   

Teraz niestety przeważnie wychodzą same sequele jedne mniej drugie bardziej udane albo gierki ktore staraja sie byc na sile orginalne dzisiejszym gierkom brakuje tego czegos co mialy stare gry ale fajnie czasem pograc zeby podziwiac klimat fizyke itd ja czekam na :
:arrow: nowy Alien vs predator -z tego co sie orientuje to juz byla premiera ale warto wspomnieć
:arrow: Starcraft 2 ,
:arrow: gran turismo 5,
:arrow: unreal 3 (nie torurnament) ale nie wiem kiedy wyjdzie...
na nowe cod nie czekam bo po prostu po ostacnich czesciach nie mozna wiele sie spodziewac od trzeciej czesci tworcy zaczeli cofać sie zamiast isc do przodu ..
Pewnie nie jescze nie jedna premiera nas tym roku zaskoczy.. moze nowa zelda albo final fantasy? :mrgreen:

Odpowiedz do tematu