Victory Games Strona Główna Victory Games
Dobre gry freeware i shareware

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ZTG 2010 - Jeszcze bardziej dla wszystkich
Autor Wiadomość
Fanotherpg 
Redaktor

Wysłany: 2010-07-03, 22:59   ZTG 2010 - Jeszcze bardziej dla wszystkich

...z tych którzy nie tylko będą obecni ale także tych którzy będą wykładać. Na chwilę obecną mamy ponad 30 wykładów, zaplanowane bogate pokazy, after party a także konkurs... Co z tego wyjdzie? Wszystko zależy od was jako graczy - zgłoszenia rejestracyjne zbieramy do 11 lipca więc lepiej się pośpieszcie jak zwykle wszystko dostępne jest na http://zjazdtworcowgier.pl

A czy ktos z VG oprócz mnie i MB się wybiera? I nie chodzi mi o redakcję tylko was, graczy!

NIC 

Wysłany: 2010-07-03, 23:09   

ZTG - Zjazd Także Graczy?

PS. Gdańsk... To za daleko i za drogo...

Pawcio 
Redaktor

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2010-07-03, 23:14   

Zjazd Twórców Gier:D Ile osób będzie na "łoko"?

zbysheck 

Wysłany: 2010-07-04, 19:13   

Ja się zastanawiam jeszcze, kalkuluję czy finansowo to przeżyję. No ale mam nadzieję ze się uda.

Fanotherpg 
Redaktor

Wysłany: 2010-07-05, 03:10   

NIC są osoby które z drugiego końca przyjeżdżają do Gdańska, a ja z Anglii, więc nie chrzań o odległości - jest to wymówka dla wszystkich :)

Co do Zjazdu jest on nie tylko dla developerów ale także Graczy! Co więcej tematyka prelekcji jest taka że każdy coś dla siebie znajdzie. zbysheck wierzę w Ciebie :)

NIC 

Wysłany: 2010-07-05, 10:29   

No wiesz... Jechać samemu 8-10h z Wrocławia do Gdańska to jest czynnik wystarczający do niechcenia... A dodaj sobie jeszcze kwotę ~40zł w jedną stronę ale z 4 przesiadkami albo ~100zł za mniejszą ilość przesiadek. Oferta nie jest na tyle kusząca by poświęcać tyle czasu więc daruj sobie wymówkę o wymówce, bo to argument z kałuży (zarzucasz mi wymownictwo, ale nie zechcesz się sam postawić na moim miejscu - dojazd do Gdańska ma wiele minusów, lepsza byłaby Polska centralna).

PS. Dojazd z Anglii... Ile się leci i kosztuje to?
PS 2. No i tak poza tym.... Studenci w Polsce nie są pracownikami w Anglii i nie zarabiają :)
PS 3. By nie było problemów z odczytaniem przesłania: nie chcę nie jadę. Ale bym pojechał ale minusy górują nad plusami i czuję się w obowiązku poinformować o takim fakcie. Bo to nie tylko moja sytuacja. No a w moim mniemaniu zlot powinien przyciągać przede wszystkim tych młodych i młodszych.

A tak w ogóle... Sea nie jedzie? Swoją drogą jest coś takiego jak listwa twórców gier, którzy zadeklarowali się przyjechać (z podaniem jakież to gry stworzyli). Taka lista by mnie skusiła.

Pawcio 
Redaktor

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2010-07-05, 10:42   

Pojechałbym, ale nie będę miał do tego czasu prawka. Taką mamy biurokrację :?

Kola256 
Generał

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2010-07-05, 10:46   

Cytat:
lepsza byłaby Polska centralna

Właśnie, właśnie

Jak mi to powiedział jeden z twórców gier, kto robi profesjonalny zjazd w wakacje? Takie rzeczy robi się w ciągu roku.

Ja niestety pn-pt mam zajęcia cały lipiec, a na samą sobotę jechać 6h pociągiem w jedną stronę się nie opłaca. Rozkładu lotów nie sprawdzałem.

nazgut 
Redaktor

Wysłany: 2010-07-05, 15:09   

LOT wprowadził bilety regionalne tańsze niż PKP (tak czytałem). Najważniejsze że reprezentant VG będzie :)

btw Koala jak nie w wakacje to kiedy ? Podczas szkoły/pracy/studiów ? Czy może w święta :)

Diabol 
VG Filmowiec

Wysłany: 2010-07-05, 20:06   

w sumie do UG mam 5 minut piechotą więc mógłbym wpaść :P

Fanotherpg 
Redaktor

Wysłany: 2010-07-07, 01:16   

Jadę autokarem. Z Anglii do Polski, potem z Kalisza do Lublina, z Lublina do Kalisza, z Kalisza przez Poznań do Trójmiasta i potem do Kalisza i do Anglii. I tak jadę w każdą stronę sam.

Kola, co do twoich profesjonalistów - ok jest wiele imprez organizowanych w ciągu roku, right. Ale właśnie nikt nie robi w wakacje, wakacje no okres suszy i dzięki temu jest dobry na wypad dla wszystkich bo i pogoda i bo wolne więkzsość z nas ma (uczniowie i studenci), ale tak są to wakacje.

Ktoś nie chce, to nie robi. My daliśmy taki termin, w takim zorganizowaliśmy i jak widać jest zapotrzebowanie.

Odpowiedz do tematu