Wysłany: 2010-07-29, 10:51 Mam problem ze ściągniętym Test Drive Unlimited
Witam mam taki problem ze ściągniętym TDU zainstalowałem grę i klikam na ikonke żeby włączyć grę i pokazuje mi sie coś takiego http://ajo.pl/archiwum-ar...nlimited-1.html Pomóżcie mi proszę.
Ten dział. Jak nie wiesz co zrobić żeby gra działała to najlepiej nic nie pisz.
Gry freeware i shareware » Problemy
Czy to jest gra freeware / shareware? No właśnie. Od takich pytań masz dział Gry komercyjne. I napisałem ci, uruchom z oryginalnej płyty, którą na pewno posiadasz.
$kejc!k
@$kejc!k: Daruj sobie te cięte riposty, bo używając ich jest mniejsze prawdopodobieństwo że ktokolwiek będzie chciał Tobie pomóc.
Z tego co widać na screenie zabezpieczenia gry wykrywają to że gra jest emulowana przez jakiś program. NIE PODAŁEŚ jednak czym emulujesz, ani ŻADYCH INNYCH SZCZEGÓŁÓW. Mimo to liczysz na profesjonalną i szybką odpowiedź. Gratuluję.
Po trzecie, gra jest komercyjna (zły dział) a do tego ściągnięta - czyt. piracka (złe forum). Ogarnąłbyś trochę i słownik i wikipedię i sprawdził hasła 'freeware' i 'shareware', dogadałbyś się po cichu z kimś na forum i wtedy może ktoś by Tobie pomógł.
Niestety załatwiając to w taki sposób wątpię żebyś znalazł tutaj jakąkolwiek pomoc.